Lancering van Jij Kiest Liefde

We zitten slechts een paar dagen verwijderd van de boeklancering van Jij kiest Liefde. Het is een spannend moment. Jij kiest Liefde is een boek wat precies op tijd is verschenen. Dat klinkt misschien raar, omdat ik het eigenlijk al twintig jaar geleden wilde schrijven. Toch gebeuren de dingen op het juiste moment in ons leven. Twintig jaar geleden was het zeker niet hetzelfde boek geworden, als het nu is. Ik voel me een rijk mens door de gesprekken die ik met de vrouwen heb mogen voeren die hebben meegewerkt aan dit boek. Het is geen roman, het is geen sensatie. De open en oprechte gesprekken die ik met de vrouwen heb mogen voeren zijn in beeld gebracht. Hoewel de onderwerpen die aan bod komen niet lichtzinnig zijn, zul je  merken dat de verhalen doorspekt zijn met liefde. Liefde voor anderen, liefde voor het leven, liefde voor de natuur en niet te vergeten zelfliefde. Wanneer volg je je hart en je passie? En wat bereik je daar dan mee? Ik ben trots op de vrouwen die hun verhaal hebben willen delen. Het getuigt van hun moed en kracht om dit te doen. Mijn eigen verhaal en proces heb ik ook inzichtelijk gemaakt, dat leek me wel zo oprecht.
Bestellen kan via www.jijkiestliefde.nl